martes, 9 de abril de 2013

Bellreguard-Tavernes-Pla de corrals-Bellreguard


Eixida: 6 d'abril -  Bellreguard-Tavernes-Barxeta-Pla de corrals-Barx-Bellreguard

Participants: Angel, Ausies i Paco.

Coeficient de dificultat (acumulada): 33

Altitud acumulada 613 m.

Distancia aproximada 62 kms.


Bellreguard-Tavernes-Barxeta-Pla de corrals-Barx-Bellreguard de pacman8 en Garmin Connect: Detalles




No va estar mal la cosa... després de molt de tempos sense agarrar la bici em vaig sumar a l'eixida. De bon matí i en un fred que pelaba allí estàvem Angel, Ausies i jo, a més ens vam trobar amb Josep, Carles i Mou-reno que anàven cap a Lorxa.

Nosaltres amb la de carretera vam anar fins a Tavernes amb un fort vent en contra, arribats a Simat comença una pujada constant de més de 5 kms que va fent-se notar i on Angel tira cap avant per esperar-nos a Ausies i a mí dalt de tot. No és que ens despenjarem, simplement que hi ha bones vistes per allà i contemplarem el paissatge.

 Arribats a Pla de corrals ens vam fer un bon esmorzar, un brontobocata que podeu vore en la foto, no està mal tot el que porta... i ací ve lo pitjor, acabat el brontobocata 100 metres i comença altra vegada una pujada de 5-6 kms amb alguna rampa més forta. Ahí aguantem el tipo i en la baixada tornem a caçar a Angel per arribar a Barx.




El brontobocata....



La part divertida de la jornada va estar un poc fastidiada, ja que en la baixada de Barx quan estàvem ja emocionats amb la velocitat dos cotxes ens van frenar. Ausies per davant marcaba el ritme fins que va ser frenat, després jo i per darrere Angel, fins que ens vam agrupar baix i vam rodar per damunt de 40 kms/h en pla. Els últims kms ja de xarraeta per arribar a bon hora a casa.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario