jueves, 14 de marzo de 2013

ELECCIÓ DEL NOSTRE MALLOT

     Ara que ja estem pròxims a la elecció del nom de la Penya, és el torn del nostre mallot, per tal de pareixer un minipelotó estaría bé intentar buscar algún mallot per anar tots iguals i amb el nom de la penya a l'esquena.


Mallot arco iris del campió del món...

     Com que cadascú té una bici de un color no em de tractar d'obsesionar-nos en el color de la nostra, perque serà imposible arribar a un acord. Jo crec que lo més sensat és buscar colors neutres que vajen bé a tots. Deuriem de fugir del negre, pel tema del calor en estiu, i tal volta del blanc per lo brut que és, no sé, son idees, però a mí tal volta se'm pasa pel cap tonos grisos o tal volta colors cridaners que ens identifiquen a mitja hora de camí, com roses, morats o combinacions de diferents colors (mireu la foto adjunta del club ciclista Alzira que s'han disasenyat ells mateixa), és a dir, opcions mil si personalitzem nosaltres.

                                       -


Les opcions són tres.

1. Buscar un mallot que ens agrade i serigrafiar darrere el nom de la Penya.

2. Buscar una empresa que es dedique al disseny de mallots. La veritat que mirant per internet si agarrem un lot de 10 ens ix molt econòmic, i té la ventatja que podem triar el disseny i el color de la nostra penya.

3. Vaig preguntar en decathlon, allí també personalitzen, i la veritat que lo de que la calitat és baixa és un mite, ja que també disposen si fera falta de serigrafia en fil (pocs llocs ho tenen), i molts equips de bàsquet ho fan allí, pel que podríem portar els mallots d'un altre lloc i simplement fer la serigrafia.

Ací adejunte uns links amb diferents pàgines d'estes.

Owayo (et donen la opció de portar el seu sponsor i rebaixen el preu, a més el programa de disseny és prou bó)

Sportmaillot  (crec que són dels més econòmics si són poques unitats uns 30 €)

Cirosport

Bkfit

Halcony

Marcociclista (éste està prou bé)

3 comentarios:

  1. Paco, com teu curres, un 10

    ResponderEliminar
  2. si que seu curra si..
    deixant a banda el tema del nom... he pensat que podríem parlar amb pere a vore si ens fa algun tipus de logotip o dibuix per posar al mallot i no quede pobre... q penseu?

    ResponderEliminar
  3. no es poseu nerviosos que ja vaig un pas per davant. Ja tinc un post fet en borrador per al logo, i tb habia pensat en Pere, però primer mirem el nom que és lo més important, després el maillot, i després el logo. Si es fixeu, de moment he posat el favicon de la bici, pero ja el cambiarem per el logo.

    ResponderEliminar