martes, 26 de marzo de 2013

LIZARD-SKINS: PROTECTORS BICI

Qué és un Lizard-Skin. Fàcil és una empresa americana que ha dissenyat unes "pegatines" o protectors, ja que en ocasions, les fundes de la nostra bicicleta freguen amb determinades parts del quadro. Per a evitar que este patisca qualsevol tipus de dany hi ha estos senzills adhesius que ho protegiran estètica i inclús estructuralment.


 És molt habitual que les fundes de cables o els falques de freno freguen en el nostre quadro al girar el manillar, amb el moviment de la suspensió o simplement per no haver sigut instal·lats correctament. 

Quan açò ocorre, es produiran marques i fregades que enlletgiran l'estètica de la nostra bicicleta, ja estiga fabricada en carboni o alumini. 



Si el fregament és molt continu en un punt concret podria aprofundir la marca fins al punt de fer perillar la pròpia estructura del material.

Estos concretament es presenten en envasos de sis unitats d'unes mesures de 38x23 mm, estant disponibles tant en acabat transparent com a fibra de carboni. Els primers són de poliuretà i tenen molt escàs grossor, mentres que els segons són d'un material símil pell i tenen un grossor quelcom major, d'aproximadament 1 mm. També podem troba al mercat altres de menor calitat i preu i amb diferents dissenys, desde transparents que no es noten a simple vista, fins a diferents colors.


L'adaptació al quadro és perfecta. Especialment el transparent, que s'adapta a la forma que tinga aquell siga quin siga, inclús encara que estigues en una zona corba o amb soldadura. I una vegada col·locat fa la seua funció perfectament, evitant fregaments i no deteriorant-se ni desapegant-se després d'unes quantes setmanes d'ús i uns quants llavats. En l'aspecte positiu destaquem la seua resistència, la seua elasticitat, la seua capacitat d'adherència i la seua facilitat d'ús.

 

1 comentario:

  1. pues menuda mielda..
    la bici ja la tinc feta tabaco. No fa falta tanta filigrana

    ResponderEliminar