jueves, 21 de marzo de 2013

LES TRES VALLS

Eixida: 17 de març - Les Tres Valls

Participants: Angel, Ausies, Rafa i Molina.

Coeficient de dificultat (acumulada): 61

Altitud acumulada 1495 m.

Distancia aproximada 78 kms.

Ports:

Vall de Gallinera (Per Pego 4,01 kms al 4,41% de mitja)

    Margarida (Per Planes 5,39 kms al 3,49% de mitja)
    Vall de Ebo (Per Vall Ebo 3,80 kms al 4,08% de mitja)

Eixida el 17 de març cap a les Tres Valls. L'hora d'eixida  era a les 8:00, però ja sabem com és el nostre Molina que tot li pasa, i després de trobar la roda punxada i tornar a punxar 2-3 càmares noves, desisteix de l'idea d'eixir i es queda en casa arreglant la roda.

Finalment la resta eixen a les 8:30. Según conten els cronistes el ritme d¡anada és com si ens acasara un bou (altres dien que corrien molt per si Molina arreglaba la roda i els furtaba l'esmorzar...). Ja cara amunt Rafa i Angel amb un ritme molt fort van cara amunt fent patir Ausies.

Eixint desde Oliva (Angel desde Bellreguard en plà valent), arriben a Pego i enfilen l'Atzúvia. Comencen a pujar el por de la  Vall de Gallinera, amb casi 25km de longitud. Els primers 20km tenen un desnivell mig del 5%, els últios kilómetres es fan un poc més durs. Una vegada arribem a la bifurcació de Planes, ens trobem amb la carretera que va a Alcalá de La Jovada, amb una fortaq pujada del 15% de aproximadament 700m.




En una d'eixes Molina que crida a Rafa dient-li que va cap allà, i en un tres i no res apareix en el cotxe i la bici carregada fent el cabra. En aquesta eixida tenim la primera caiguda provocada pel tema “pedals”, així que Ausies va encapçalant el ranking de caigudes, sort que no va ser res.

La reunió es porta a cap en el bar d'Alcalà, on no se sap ben bé pèr què els entrepans son talla mini, i en lo que gran que és la gent d'esta penya... pues ja em direu... 

En acabar altra vegada cap amunt, un xicotet port amb alguna rampa del 16% i amb la mateixa tònica fins arribar al alt d'Ebo i enfilar la baixada de 8 kms fins a Pego, on Ausies els torna el patiment en la pujada encapçalant el grup de baixada. Finalment arribada a casa a un hora un poc pasada, amb Angel i Ausi com una moto cap a Oliva, i com no, Molina tornant a pel cotxe que tenia en Margarida aparcat i Rafa acompanyant-lo un tros, es veu que està masa fort i li va sabre a poc.

1 comentario: